Albansk Redaksjon

Mirë se erdhet në Radio Rilindja-Oslo

Të nderuar dhe shumë të respektuar dëgjues të Radio Rilindja – Oslo. ne jemi në kostruimin e web faqes tonë të radios nën ombrellën e shum radiostacioneve tjera që valët e tyre janë të njejta sikurse ato të tonat pra 105,8 mHz.

Shum shpejtë do të sjellim informacionet më të reja rreth programeve tona, por si që do të jet, ju vazhdoni të na dëgjoni përmes këte vaøeve në fm dhe përmes internetit duke klikuar ne web portalin www.albaner.no

Radio Rilindja dhe stafi i saj:

Alush Baliqi me origjinë nga mitrovica – redaktorë

Metush Bajrami me origjin nga Kumanova – moderatorë

Rexhep Shehu me origjinë nga Drenica – tekink studio